Az USA-ban újra indultak a versenyek, a legidősebb játékos 73 éves.

A fókuszban a Crosshairs Lima Paintball, vasárnap három-három elleni paintball tornának adott otthont, amelyen több amerikai állam játékosai érkeztek.

73 évesen Burl Nolan volt a legidősebb résztvevő a vasárnapi paintball tornán, a Crosshairs Lima-nál.

Burl Nolan az ohiói Beach City-től a Team Intenseben versenyez. Most 73 éves, és igyekszik aktív maradni az egészsége érdekében.

„A cukorbetegségem és minden más betegségem javult ezzel a sporttal. A 4. stádiumú veseelégtelenségben szenvedek. Ez jó testedzés, és nem fekszem folyton a kanapén. Tetszik a verseny – mondta Nolan.

Pennsylvania és Ohio paintball bajnokságain vett részt, és New York-i versenyét tervezi.

„Ez még nem történt meg, mert a legtöbb csapat versenyt törölnek a COVID miatt” – mondta Nolan.

Wesley Woolums (balra) és Isaac Weber a Team Hatreddel csatára készülnek a vasárnapi paintball tornán, a Crosshairs Lima-nál.

Az ohiói Archboldból származó Isaac Weber nemrégiben 15 év kihagyás után kezdett újra paintball versenyeken játszani.

„Ez egy szórakoztató sport. Imádtam, amikor fiatalabb voltam, és most nős vagyok, 31 éves, négy gyerekkel, szóval ez egyfajta hobbi. Vannak, akik golfoznak, én paintballozni szeretek – mondta Weber.

Weslee Woolums, a Weber csapattársa, a kentuckyi Georgetownból származik. Pár évvel ezelőtt megalapította a egyesületet.

„Körülbelül 15 éve paintballozok, és a 15-ből 12-ben a csapat kapitánya vagyok” – mondta Woolums. „Az NXL-ben játszunk, amely a National Xball liga. Ezek lesznek a fő nemzeti események.”

A Team Hatred a texasi, chicagói nemzeti tornákon és a floridai világkupán vesz részt.

A Crosshairs Lima beltéri pálya felkészíti a csapatot a nemzeti versenyekre.

– Ez egy szép beltéri létesítmény, és időt ad arra, hogy lerázzuk a rozsdát, hogy ne legyen egy teljes offszezonunk, hat-nyolc hónap. A szezonon kívül minden hónapban vannak olyan versenyek, amelyek biztosítják, hogy készek legyünk a fő szezonra. ”- mondta Woolums.

Sandra Monfort, a Crosshairs Lima társtulajdonosa szerint a COVID miatt óvintézkedéseket kellett tenniük annak érdekében, hogy biztonságossá váljon a pálya a résztvevők számára.

„Minden 24 csapatból 9 csapatos csoportokra csökkentettük a létszámot, így elöl, hátul és fent is helyet tudtunk adni nekik” – mondta Monfort. „Tavaly lezártuk a tanfolyamot, és a munka ünnepe után ismét megnyíltunk. Sok csapat nagyon izgatott volt, hogy volt hol játszaniuk, mert annyi mindent bezártak. Tudták, hogy korlátoztuk a csapatok számát, így szinte verseny folyt, hogy kiderüljön, kik lesznek a kilenc csapatban, amelyeket elfogadunk. „

Videó a pályáról:

Forrás:https://www.limaohio.com/

Olvastad már?

paintball_arena_logo_amp_small

Kapcsolat

5600 Békéscsaba, Orosházi utca 32

+36 30 535-2038 paintballarenabcs@gmail.com

Nyitvatartás: előre egyeztetett időpontban.

Szülői nyilatkozat paintballhoz Letöltés

Copyright 2019 Paintballarena © Minden jog fenntartva