Álommeló Angliában: élő paintball-célpont havi 1,2 millióért

Egy cég új lövedékeit kell tesztelni, esetenként kevés ruhában, hogy a legrosszabb forgatókönyveket is kutathassák.

Egy paintballcég az új lövedékei tesztelésére keres embert Londonban, magyar szemmel egészen jó fizetésért: évi 40 ezer fontért, 15 millió forintért. Igaz, a jól csengő ajánlat kicsit csalóka, mert a bér a teljes munkaidőre van megadva, de csak részmunkaidőben kell dolgozni, napi nagyjából 1-2 órát, így csak időarányos fizetés jár. Másrészt nem lőni kell a golyókat, hanem élő célpontként elviselni a lövéseket. Az állás neve “emberi lövedékbecsapódás-tesztelő”, írja a Telegraph.

A meghirdetett állás diákoknak vagy fiatal felnőtteknek ideális, akik némi pénzt szeretnének félretenni, nyilatkozta az UK Paintball alapítója, Justin Toohig. A tesztelésre egészségügyi és biztonsági ellenőrzések miatt van szükség. Az álláshirdetés szerint a munkát tapasztalt profik készítik elő és végzik, ennek ellenére van némi esélye a fájdalomnak, kellemetlenségnek és zúzódásoknak.

A hirdetésben az is áll, hogy a tesztek alatt előfordulhat, hogy az embernek csak kevés ruhát kell viselnie, ezzel kutatva a “legrosszabb forgatókönyveket”. “Olyan embereket várunk, akiknek magas a fájdalomküszöbük, a félelem pedig teljesen ismeretlen számukra”, mondta Toohig.

forrás:vs.hu

Olvastad már?

paintball_arena_logo_amp_small

Kapcsolat

5600 Békéscsaba, Orosházi utca 32

+36 30 535-2038 paintballarenabcs@gmail.com

Nyitvatartás: előre egyeztetett időpontban.

Szülői nyilatkozat paintballhoz Letöltés

Copyright 2019 Paintballarena © Minden jog fenntartva