Magyar paintballosok győztek Londonban

A Budapest Bullets a Millenium Series nevű európai paintballsorozat angliai versenyén nyert, ráadásul a legmagasabb kategóriában. Ez volt az első győzelme, ekkora sikert magyar csapat még nem ért el a sportágban.

A Budapest Bullets paintballcsapata nyerte a Millenium Series elnevezésű sorozat londoni fordulóját, veretlenül jutott a döntőbe, ahol 5-2-re verte frankfurti ellenfelét. Egy fordulóval a vége előtt így hatodik a csapat, első helyen még sosem sikerült végeznie, ez a magyar paintball eddigi legnagyobb sikere.

A Millenium Series egy négy állomásból álló nyílt nevezésű európai bajnokság, melyben a csapatok a legmagasabb kategóriában, az úgynevezett CPL-ben versenyeznek. Az induláshoz a ligákból való feljutás szükséges. A Budapest Bulletsnek ez 2008-ban sikerült, a 2007-es SPL-ben elért összesített I. helye alapján indulhatott.

A csoportkört könnyedén hozta a csapat, a nyolc és a négy között is egy-egy nagy riválisát legyőzve jutott a döntőbe, ahol 5-2-re nyert a Frankfurt Syndicate ellen.

A Millenium utolsó versenye október elején lesz Párizsban, de a
csapat nyáron az európai Paintball Grand Tour-on is indul, és a német paintball-ligában is játszik majd.

Forrás index.hu

Olvastad már?

paintball_arena_logo_amp_small

Kapcsolat

5600 Békéscsaba, Orosházi utca 32

+36 30 535-2038 paintballarenabcs@gmail.com

Nyitvatartás: előre egyeztetett időpontban.

Szülői nyilatkozat paintballhoz Letöltés

Copyright 2019 Paintballarena © Minden jog fenntartva