Paintballal is leadhatjuk az ünnepi felesleget

Hogyan mozogjuk le az ünnepek alatt felszedett felesleges kilókat? A konditermek meglátogatása mellett a paintball is alkalmas erre, amely ráadásul egy kiváló csapatépítő program.

https://www.youtube.com/embed/MFO9tXdQBEw?start=822

Az ünnepek alatt nemcsak a konditeremben mozoghatjuk le a felesleget, hanem akár a festékkel tele küzdelemben is. A békéscsabai Paintball Aréna tulajdonosa elmondta, hogy télen és nyáron is szerveznek játékokat, illetve csapatépítő tréningeket, hiszen a pálya teljesen fedett. Németh József hozzátette: a játék lényege, hogy az emberek csapatokat alkossanak és végén kilőjék a másik formációját. A tulajdonos kiemelte, hogy világszerte nagy versenyeket is szoktak rendezni.

– Ez egy nagyon régi keletű játék, amely Amerikából származik. Egykor a marhákat jelölték meg a paintball golyókkal, ez volt az eredete, és ez lett egyre tovább fejlesztve. Először erdőben játszották majd fejlesztették, bővült a piac, illetve egyre több játékos lett. Mostanra versenyjátékká fejlődött ez a sport – fogalmazott Németh József.

A tulajdonos hangsúlyozta, hogy a paintball szinte minden testrészét megmozgatja a játékosoknak, az izomláz másnap szokott jelentkezni. Németh József szerint a paintball a feszültség levezetésére is alkalmas.

Kun Norbert elmondta, az ünnepek alatt az egyik programjuk általában az, hogy a családdal ellátogatnak a Paintball Arénába. A játékos kiemelte, hogy a program kőkemény adrenalinlöketet ad, remek csapatépítő és teljesen összekovácsolja a bandát. Egy másik játékos hangsúlyozta, hogy az ünnepek alatt a pihenés mellett sportolással tölti a szabadidejét. Ollé Attila jelenleg saját testsúlyos edzést végez, amelyet a paintballal kiegészít a folyamatos pörgéssel és az aktív mozgással.

– Az ünnepek alatt eléggé sok zsíros kaját szoktunk fogyasztani, azt valahogy jó lenne lemozogni az embernek, és erre például a paintball is alkalmas – emelte ki a játékos.

forrás:www.behir.hu

Olvastad már?

paintball_arena_logo_amp_small

Kapcsolat

5600 Békéscsaba, Orosházi utca 32

+36 30 535-2038 paintballarenabcs@gmail.com

Nyitvatartás: előre egyeztetett időpontban.

Szülői nyilatkozat paintballhoz Letöltés

Copyright 2019 Paintballarena © Minden jog fenntartva